Recunostinta

Astazi, la doar cateva ore de la re-lansarea cartii

„Cum m-am vindecat de nefericire”.

Dragi prieteni, dragi cititori ai cartilor mele, dragi oameni care-mi cititi fiinta cu totul atunci cand reusiti sa ma cunoasteti asa cum sunt, va multumesc!
Va multumesc din toata inima tuturor celor care ati fost ieri alaturi de mine la Targul de carte Gaudeamus, un eveniment atat de important care va face parte din scurta mea existenta pe aici,
Va multumesc, incepand cu Florentina Fantanaru, care a venit la intalnirea noastra impreuna cu fiul ei, Dragos, un baietel frumos si inteligent, in varsta de numai 10 ani,
Va multumesc tuturor celor care ati lasat totul deoparte pentru cateva ore si ati ales sa fiti prezenti, cu toata fiinta voastra iubitoare, foarte aproape de mine. Am avut nevoie de prezenta voastra cu totul ieri, caci fara voi, nu as fi, iata, cea care sunt azi.
Va multumesc la fel si celor care ati fost impreuna cu noi doar cu gandul pur de iubire al sufletului, pentru ca nu ati putut fi prezenti fizic. Erati acolo cu noi, am simtit acest lucru cu toata fiinta mea, pentru ca in sala Cupola, ieri la ora 18,30, se formase un ocean de iubire a carui vibratie inalta s-a mentinut pana spre ora 20, ora la care ne-am imprastiat fiecare pe la casele noastre.

Multumesc echipei de fete inimoase care au reprezentat grupul editorial All – cei carora le datorez acest eveniment important pentru mine ca autor de carti inspirationale – fetele care ne-au stat alaturi in sala si au participat, deasemenea cu sufletul la intalnirea de ieri pentru lansarea cartii „Cum m-am vindecat de nefericire”, in forma cea noua. Le-am simtit acestor fete implicarea, nu doar cea profesionala impecabila, ci le-am simtit implicarea umana in ceea ce fac. Multumesc, Ana Maria Androne, Ioana Vacarescu, Anca, Roxana … si-mi cer iertare daca nu-mi mai amintesc numele celorlalte fete.
Multumesc, desigur, domnilor Viorel Zaicu si Mihai Penescu.

Insa, desi am facut-o in foarte multe forme si feluri de exprimare verbala – caci am devenit un fel de Florin Piersic la feminin(!) – vreau sa va reamintesc aici tuturor ca simt o imensa RECUNOSTINTA ca am apucat sa traiesc astfel de momente minunate IMPREUNA cu alti oameni asemenea mie, pe care viata/Dumnezeu mi le ofera cu gratie in aceasta scurta existenta ca spirit de lumina pe aici.
Acestea sunt cu adevarat momentele memorabile de comuniune sufleteasca in care eu, cel putin, am invatat ca pot marturisi, impartasi fara teama de a fi judecata, atat bucuria cat si tristetea vremurilor noastre.

respira-si-taci copyPot marturisi, iata, ca iubesc viata cu totul si astfel pot afirma astazi, ca singura religie in care cred cu adevarat este IUBIREA.
De aceea, pot sa va scriu azi, aici si mereu ACUM ca va iubesc pe voi, oameni buni, asa cum iubesc viata!
Va iubesc, asadar, pe toti cei care vibrati pe aceeasi frecventa a sufletului uman plin de iubire, la fel ca mine.

Distribuie!

Posted in . by with comments disabled.
Show Buttons
Hide Buttons