Impreuna suntem mai puternici

youth-servicesDoar impreuna suntem mai puternici

De cateva zile sunt devastata de tristete. O mare deznadejde – cum nu mai traisem de multi ani – mi-a zguduit din temelii speranta in adevarul constiintei umane. ( Insa doar pentru o vreme, stiu bine lucrul acesta)
De aceea am ales din nou sa tac. Sa tac si sa-mi plang in liniste copiii-jertfa, copiii ingeri, copiii plecati la cer pentru ca noi, cei ramasi cu sufletele facute zdrente, sa ne trezim in numar cat mai mare si sa cerem – cu acelcuraj nascut din disperare si iubire de ei – ca asemenea drame „colective” sa nu se mai intample.

Am ales din nou sa tac, insa doar pentru cateva zile, pe care le-am trait constienta in linistea mea, ca sa plang. Sa-mi plang plansul vindecator, plansul care ma elibereaza de tristete.

Am tacut putin ca sa-mi plang in liniste copiii-jertfa, copiii ingeri, copiii plecati la cer pentru noi….

Ce s-a intamplat, insa, dupa o saptamana de „proteste in strada”, ati vazut cu totii.
Ma incearca dezgustul, repulsia, oroarea, la gandul ca din nou conducatorii nostri, in complicitate cu capii Bisericii ortodoxe, isi vor vedea mai departe de treaba lor, ca si pana acum, ingnorandu-ne, dispretuindu-ne, sfidandu-ne, scuipand pe obrazul constiintei noastre colective.

Vai de poporul harazit sau „blestemat” de soarta sa fie condus de tradatori, de „oameni mici” de stat, de creaturi marunte, meschine, despre care nici macar nu merita sa scriu aici. Mi-ar otravi pagina daca as face-o.

Vreau doar sa va asigur pe toti cei care credeti in adevar, in constiiinta iubirii, in justitia divina, ca-mi voi aduna din nou de pe jos bucatele de suflet sfasiat de durere si voi continua sa fac ceea ce am facut si pana acum, continuandu-mi misiunea aceasta pe pamant: sa scriu carti din iubire pentru noi toti, despre latura noastra buna, despre esenta noastra divina, despre umanitate, compasiune, iertare… Si pace.
Dar mai ales, despre puterea iubirii noastre de a razbate greul de fiecare data si de a merge mai departe tot timpul IMPREUNA.
Doar impreuna suntem mai puternici, iar pe data 1 Decembrie, anul acesta, ma rog sa fim milioane de inimi iubitoare cat UNA singura, nu doar pe strazi ci si in casele noastre.

Distribuie!

Posted in . by with no comments yet.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Show Buttons
Hide Buttons